801 11 43 43 Pn-Pt: 7-22
52 341 88 00 Sb-Nd: 9-17
Zamów kontakt
Status zamówienia
Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego numer oraz w przypadku klienta indywidualnego nazwisko podane w trakcie składania zamówienia lub w przypadku zamówienia na firmę NIP.
Numer zamówienia:
Nazwisko / NIP:
Sprawdź
W zachodniej Polsce gdzie mieszkałem i nad morzem wystarczyłyby 2 komplety tj. letnie i na zimę uniwersalne Tam nie ma przeważnie śniegu a zimowe "płyną" na asfalcie W górach gdzie teraz mieszkam to co innego Miałem dwa komplety letnie i zimowe jednakże na wiosnę i jesień żadne z nich się nie sprawdzają i kupiłem sobie trzeci komplet felg i zamontowałem wielosezonówki Auto ma teraz 3 pary kapci i nieżałuję Zimowe na ciepym asfalcie płyną i może zabraknąć krótkiej drogi hamowania a z letnimi w porannym przymrozku to też może nie być wesoło A niestety pogoda na wiosnę i jesień jest bardzo tu zmienna i tu pasują tylko wielosezonówki Można jeszcze inaczej mając 8 felg Zamiast 4 letnich i 4 zimowych mieć komlet 4 wielosezonówek oraz 2szt letnich i 2 szt zimowych i zmieniać tylko opony przedniej osi I to byłoby chyba lepsze rozwiązanie od 4 zimowych i 4 letnich Ale to sie sprawdzi tylko w autach z przednim napędem Z tylnym napędem to już troche za mało